About

Vagabondo's Pizza Bar

Om Os

Vagabondo's Pizza Bar er kendt for sine lækre pizza'er og blandt andet også pita, shawarma og dürümbrød. Du få smagen af ægte italienske pizza'er og du kan vælge mellem mange forskellige varianter. Kom ind og smage de mange forskellige varianter og find selv din yndlingsmad.

Hos vagabondo's Pizza Bar få du kvalitetsmad til rimelige priser. Du kan ringe og bestille over telefonen og maden vil være klar til afhentning indenfor få minutter. Vi stræber på at servere din mad indenfor 5 minutter.

About-us

 

_DSC2691-copy

 

Historien bag Vagabondo's Pizza Bar

Vagabondo's Pizza Bar blev til med ingen markedsføring men opnåede hurtigt et godt ry for sine lækre madretter. Vagabondo's Pizza Bar blev hurtigt anerkendt for sine lækre pizza'er. Vagabondo's Pizza Bar har eksisteret siden 1984. De besøgende fortsætter med at vende tilbage på grund af den høje kvalitet.

Vagabondo's Pizza Bar's Menukort

Foruden leverandører er vores samling af madretter også valgt med omhu. Vagabondo's Pizza Bar er stolt af at kunne præsentere et sæt af lækre madretter til rimelige priser. Prøv en af vores drikkevarer med en pizza eller shawarma sandwhich. Vi tilbyder vores kunder rabatter, som kan gøre vores lave priser bliver endnu mere rimelige. Klik på "Menu" oppe i toppen af siden for at se en liste af alle vores madretter, drikkevarer og rabatter.

_MG_3233

 

About